Idősek otthona Albertirsa

Az IRMÁK Idősek otthona 260 fő lakójának kínál tartós idősotthoni ellátást három Intézményében – Piliscsabán, Csobánkán és Albertirsán egy és-kétágyas, valamint apartmanos elhelyezéssel.

Mit érdemes tudni az otthonról?

Albertirsai idősek otthona rövid ismertetője

Az Irmák Nonprofit Kft. albertirsai intézménye a város belterületén található, csendes környezetben a Köztársaság utcában. Minden városi szolgáltatás elérhető közelségben van, akár gyalogszerrel is. Az épületegyüttes több, mint 18.000 nm-es, gyönyörűen parkosított környezetben található. A főépület az 1900-as évek elején épült, parkosított kertje ezt az időszakot idézi, ősfáival, gondozott virágágyásaival, füves, szabad területeivel. A világ zajától távolabb eső elhelyezkedésével a nyugalom szigete. A madárcsicsergés, a mókusok rendszeres vendégeink. A lakószárny a 2000-es évek elején épült, modern, minden igényt kielégítő.

Az épületet enyhén értelmileg sérült lakók számára tartottuk fenn, de a támogatott lakhatás megvalósításával az épület új funkciója az idősotthoni ellátás lesz.

Az intézmény teljes területén elérhetővé válik a Wi-fi és kábeltelevízió hálózat, mely az ellátottak kényelmét szolgálja.

Idősotthonunkat mindazoknak ajánljuk, akik magas színvonalon szeretnék élvezni nyugdíjas éveiket. Ezt garantálja a csodálatos környezet adta nyugalom, csend és biztonság, valamint szakképzett és elhívatott szakami csapatunk. Színes programokkal és foglalkozásokkal segítünk majd abban, hogy fizikai és mentális egészségüket minél tovább megőrizhessék lakóink. Hasonlóan piliscsabai, illetve csobánkai idősotthonunkhoz, Albertirsán is megteremtjük azt az akadálymentesített és biztonságos tárgyi környezetet, melynek keretében lehetőségünk van szellemi hanyatlásban, kóros feledékenységben, mozgásukban korlátozott, demenciával diagnosztizált időseket, azaz mindazokat is fogadni, akik folyamatos, tartós ápolást, gondoskodást igényelnek. Az idősotthon 80 személy ellátását biztosítja majd, közvetlen fürdőszoba nélküli 2, illetve 3 ágyas szobában, valamint fürdőszobával kiegészített 1, illetve 2 ágyas szobában. A szobák berendezésénél a kor követelményeit vesszük figyelembe, törekedve az otthonos, barátságos környezet kialakítására.

Jelenleg az épület átalakítás alatt áll, de várjuk a jelentkezési dokumentációk beérkezését a szabad férőhelyek lefoglalásához.

Galéria

Hamarosan!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Felkeltette az érdeklődését?