Impresszum

Jelen Impresszum tartalmazza IRMÁK nonprofit kft. weboldalának (irmakidosotthonok.hu, a továbbiakban: weboldal) tulajdonosát és a weboldal tartalmával kapcsolatos információkat.

Üzemeltető
Neve: IRMÁK nonprofit kft.
Cím:  Albertirsa, Dózsa György u. 26, 2730 utca 2/E.
Email: bonispeter@irmak.hu
Tel.: +36 53 571 065
Adószám: 20721983213
Cégjegyzékszám: 13 09 129053
Cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága


Tárhelyszolgáltató

Magyar Hosting Kft.
1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
Telefon: (06 1) 700 2323
Email: info@mhosting.hu
Weboldal: www.mhosting.hu/

 

A weboldal használatával a látogató elfogadja az alábbi feltételeket, tudnivalókat, nyilatkozatokat. Amennyiben a weboldal felhasználási feltételeivel nem ért egyet, ne használja az oldalt!

 

Felhasználási feltételek
A irmakidosotthonok.hu weboldalon található teljes tartalom, vagy annak részlete, legyen az bármely szöveg, szövegrészlet, szövegelem, grafika, grafikai elem a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogvédelem alá esik. A megjelenő tartalmak szerzői vagyoni jogainak jogosultja – amennyiben azt másként a tartalomban nem jelöli – a irmakidosotthonok.hu weboldal tulajdonosa, IRMAK nonprofit kft. Amely tartalmak más személytől, forrásból származnak, azoknál a forrás fel van tüntetve.

 

Kiemelten tilos a weboldal tartalmának kereskedelmi célú felhasználása egészében és/vagy részleteiben a tulajdonos előzetes, írásos engedélye nélkül. Nem kereskedelmi célú használat esetén is mindenféleképpen szükséges feltüntetni a forrásmegjelölést és engedélyt kell kérni a kívánt tartalom felhasználására, kérő fél által használt felületen történő publikálásra.

 

A weboldalon található információk kizárólag tájékoztató célt szolgálnak. Az információk pontosságára, teljességére a tulajdonos nem ad garanciát, bár mindent megtesz annak érdekében, hogy az információk ellenőrzés után legyenek csak publikálva. Az üzemeltető nem vállalja a felelősséget a weboldalon történt elírásokért, sem pedig az oldalak tartalmának jogosulatlan, rajta kívül álló okból történő megváltoztatásáért.

 

A weboldalon található külső hivatkozások (az irmakidosotthonok.hu-tól eltérő címtartományra mutató link) követésével letöltött tartalom nem áll a weboldal üzemeltetőjének befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket a weboldal üzemeltetője törölheti vagy módosíthatja.

 

A weboldalon található egyes grafikai elemek (grafikák, képek, illusztrációk) a Freepik vagy a flaticon weboldalról származnak.

 

A weboldal használatából, a weboldalon található ötletek, javaslatok alkalmazásából eredő károkért a tulajdonos felelősséget nem vállal, azokat bárki csak a saját felelősségére alkalmazhatja.

 

A jelen felhasználási feltételek be nem tartása a jogosulatlan felhasználók számára jogkövetkezményekkel jár.