Idősek otthona Piliscsaba

Az IRMÁK Idősek otthona 260 fő lakójának kínál tartós idősotthoni ellátást három Intézményében – Piliscsabán, Csobánkán és Albertírsán egy és-kétágyas, valamint apartmanos elhelyezéssel.

Idősek otthona Piliscsaba 2

Mit érdemes tudni az otthonról?

Piliscsabai idősek otthona rövid ismertetője

Az intézménynek otthont adó ingatlan gyönyörű környezetben, hegyek lábánál, erdők szomszédságában helyezkedik el 8600nm-en, de nem elzárva a világtól. Mind tömegközlekedési eszközökkel, mind autóval könnyen, gyorsan, kényelmesen megközelíthető. A közelben több közért, cukrászda, étterem működik, melyek az itt lakó idős emberek számára is elérhető távolságban vannak. Parkunk nagysága és szépsége lehetőséget nyújt intézményen belül is a kikapcsolódásra.

Az idősotthon 80 személy ellátását biztosítja 1 db egy ágyas 28 db 2 ágyas, 5 db 3 ágyas és 2 db 4 ágyas szobában. A szobák berendezésénél teljes mértékben figyelembe vesszük a lakók igényeit, törekszünk az otthonos, barátságos környezet kialakítására. A 11 gondozási csoport lehetővé teszi, hogy az idős emberek korából, egészségi állapotából adódó eltérő igényeket széles körben ki tudjuk elégíteni.

Teljes körű ellátást nyújtunk, mely magában foglalja a 24 órás nővéri felügyeletet, az orvosi, és szakorvosi ellátást, ápolást, mentális gondozást, foglalkoztatást, ruházattal, textíliával és higiéniai eszközökkel való ellátást, szükséges gyógyszerek és gyógyászati segédeszközök széles körű biztosítását, étkeztetést, mosást, takarítást.

A hét minden napjára kínálunk programokat, mint például dalkör, nosztalgia délelőtt, teaház, kirándulás, kertészkedés, kézimunka, stb., melyeken a részvétel természetesen önkéntes. Megszervezünk nagyobb kirándulásokat, színházlátogatást, illetve mindent, amire igény és lehetőség van. Az egyéni gondozás keretében mindenkinek személyre szabott ellátást nyújtunk. Az időskorra jellemző mozgás- és mentális problémákra szinten tartó, illetve lehetőség szerint fejlesztő terápiákat alkalmazunk. Széles körben szervezünk szűrő vizsgálatokat, így folyamatosan figyelembe tudjuk venni az egyéni ápolásban, gondozásban az állapotváltozásokat. Célunk egy olyan élettér kialakítása, ami az itt lakó emberek számára nem valaminek a végét, hanem a kezdetét jelenti.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Felkeltette az érdeklődését?